Dva Frooomovska filma nagrađena u Sisku – čestitke!

Written by on 2017-10-01

U sklopu jesenjske “invazije” frooomovskih gostovanja, predstavljanja, projekcija i inih strateško i geo-političkih poteza i ofanziva posebno nas raduju dvije nagrade na netom održanom festivalu u Sisku.

Na 55. filmskoj reviji dječijeg stvaralaštva u Sisku nagrađena su dva filma s Frooom! radionica: dokumentarni film iz Rijeke “Jedan dan u životu Janka Polića Kamova” te igrani “Tajna izgubljene rekvizite” iz Zagreba.

Kao što rekosmo, napisasmo i eto ponavljamo Frooom! ekipa predvođena vrlim, uvijek veselim voditeljem Venom Mušinovićem, a sadržana i od Lucije Črnković, Ivne Salečić, Danijela Vlaha i Dominika Markovine uspješno nas je predstavila na ovoj vrlo veseloj i značajnoj filmskoj manifestaciji.

Posebne čestitke osim svim autorima nagrađenih filmova (“JEDAN DAN JANKA POLIĆ KAMOVA“, autori: Jan Dokmanović, Danijel Vlah, Ema Juriša, a mentorice su bile Dalija Dozet te Anja Pletikosa; “MISTERIJ IZGUBLJENE REKVIZITE“, autori: Lucija Črnković/redateljica, Ema Črnković, Marica Vukelić, Klara Goner, Lucijan Grujić, Rajna Vukelić, Una Okanović, Nina Picek, Lara Bošnir/scenaristica, Eva Gluhak/naratorica, Fran Krcunović/snimatelj, a mentori su bili Dalija Dozet i Veno Mušinović).

Više o festivalu u Sisku i nagradama pročitajte na ovoj poveznici.

Search