Izložba “Sve-jedno 20” u KIC-u

Written by on 2021-12-10

U sklopu programa “Sve-jedno 20” dvadesete godišnjice Bacača Sjenki, pozivamo Vas na izložbu koja se otvara 13. prosinca 2021. u Kulturno Informativnom Centru (KIC), Zagreb.

Trajanje izložbe je produljeno do 28. prosinca!

Trajanje izložbe je produljeno do 17. siječnja!

Izložba “SVE-JEDNO 20” u 2021. godini zaokružuje veliku 20. obljetnicu Bacača Sjenki i njihovog postojanja na hrvatskoj kulturno-umjetničkoj sceni. Izložba je postavljena u suradnji s Kulturno Informativnim Centrom u Zagrebu u Galeriji na katu. Izložba je zamišljena kao interaktivna retrospektiva u kojoj će zapravo publika kroz sustav pravila i igara graditi vlastitu izložbu/predodžbu o Bacačima Sjenki.

 

Uvlačeći publiku u oblikovanje postava izložbe, ograničen je broj publike po satu. Javite nam se na samonebonamjegranica@gmail.com i predbilježite svoj termin!

Dostupni termini izložbe su svaki dan, od 13.12.2021. do 17.01.2022. od 16 do 19 sati.

Izložba je besplatna i prilagođena je COVID uvjetima. Za ulaz je osim najave, potrebna kovid potvrda o cijepljenju, preboljenoj koroni ili recentni negativni test. Nošenje maske za vrijeme posjeta izložbi je obavezno. 

Donatori: Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Zaklada Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, Grad Zagreb – Gradski ured za kulturu

Potpora Bacačima Sjenki: Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva i Zaklada Kultura Nova

Search