FROOOM! PRAZNICI U SIJEČNJU (07.-11.)

Written by on 2018-12-17

Frooom! filmska škola nastavlja s radom u Zagrebu od 7. do 11. siječnja u osnovnoj školi Silvija Strahimira Kranjčevića.
Osim početne i napredne razine obrazovanja polaznici mogu uživati i u 3 majstorske radionice.

Upisi u tijeku:
POČETNE – NAPREDNE I MAJSTORSKE RADIONICE
Početne i napredne (preporučeno za uzrast od 8 – 12 godina): animacija, film, od prošlosti do budućnosti medijske pismenosti, učenje kroz praktičano i kreativno sudjelovanje, dramske igre i puno puno više. 
Majstorske radionce: 
1. Internet iznutra (vodi Nora Krstulović)
2. Montaža i dramaturgija (vodi Lea Mileta)
3. Glazbeni spot! (vodi Dalija Dozet)
Popust za rane prijave od 100kn iskoristitie do kraja studenog!

Koncept, produkcija i provedba: Bacači Sjenki
Partner u provedbi: osnovna škola Silvija Strahimira Kranjčevića

Frooom! (od 2011. g) je interdisciplinarni i integralni program funkcionalnog medijskog, filmskog i informatičkog opismenjavanja (u 11 gradova RH) koji djeci i mladima pruža potpuni uvid u stvaranje filmova i medijskih umjetnosti te izmješta i izoštrava pogled na stvarnost i medijski okoliš kojem su svakodnevno izloženi. 
Bacači Sjenki su višestruko nagrađivana neprofitna organizacija iz Zagreba koja je u 17g rada i javnog djelovanja ostvarila više od 150 uspješnih suradnji u preko 30 zemalja svijeta te realizirala više od 70 edukativnih, kazališnih i filmskih projekata i manifestacija na 4 kontinenta. Uspješno i bez poteškoća isprepliće međunarodnu suradnju, kazališne izvedbe, urbane intermedijalne projekte, aktivizam, pedagoški rad, video umjetnost i selektorsku praksu u cjelovito umjetničko djelovanje.

Podrška Frooom!-u: HAVC, AEM, Grad Zagreb, Grad Koprivnica, Grad Rijeka, Grad Prelog, Grad Komiža, DHFR, Primorsko-goranska županija, Međimurska županija i drugi. 
Dio programa provodi se kroz platformu Clubture

Podrška Bacačima Sjenki: Zaklada Kultura Nova

 

Search