“Lokalne i poznate priče” u Petrinjskoj Munjari Kulture – 21. lipnja 2024. u 19h

Written by on 2024-06-17

Pozivamo vas ovaj petak na “Lokalne i poznate priče” u Petrinji!

Projekt “Konstelacije zajednice”, koji provodi Udruga Bacači sjenki u partnerstvu sa Srpskim narodnim vijećem (SNV), s ponosom predstavlja stvaralačku večer pod nazivom “Lokalne i poznate priče” s Monikom Herceg i Teom Šimić, koja će se održati ovog petka, 21. lipnja u 19:00 sati u GRADSKOJ MUNJARI PETRINJA.

Lokalne i poznate priče:

  • Datum i vrijeme: Petak, 21. lipnja u 19:00 sati
  • Lokacija: GRADSKA MUNJARA PETRINJA

Opis događaja: Pridružite nam se na posebno ugodnoj i prisnoj večeri gdje ćemo kroz razgovor s inspirativnim umjetnicima otkriti kako su svoje životne prepreke pretvorili u nevjerojatne uspjehe. Ova stvaralačka večer zamišljena je kao intimni razgovor s publikom, pružajući jedinstvenu priliku za sva pitanja te osobna i motivirajuća iskustva. Saznajte kako su naši gosti, unatoč svim izazovima, manama i greškama, uspjeli ostvariti svoje snove i kako su svoje slabosti pretvorili u snagu i/ili vrlinu.
Zajedno s našim gošćama ćemo pogledati i kratki hrvatski film. Dođite, i budite dio večeri koja obećava nadahnuće, priziva hrabrost i potiče kreativnost.

Događaj vodi i moderira Boris Bakal, kazališni, TV, radijski i filmski glumac te redatelj.

Posebni gosti:

  • Tea Šimić, svestrana hrvatska kazališna, filmska i TV glumica koja vodi vlastitu kazališnu družinu podijeliti će s nama svoje putovanje kroz svijet stvaranja te izazove s kojima se suočavala i kako ih je uspješno savladala te svoje iskustvo pretočila u zanimljiva medijska i kazališna djela.
  • Monika Herceg, internacionalno nagrađivana pjesnikinja, dramatičarka, scenaristica i filmašica, otkrit će nam svoju priču o upornosti i kreativnosti koja ju je dovela do ostvarenja na sceni kroz izuzetno hrabro promišljanje sebe i svoje životne priče.

Za više informacija, kontaktirajte nas na: info@bacaci-sjenki.hr i mob. 098/165 81 86

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za susret s ljudima sa izvanrednim svojstvima te upoznavanje njihovih priča koje nadahnjuju.
Sudjelovanje na događaju je u potpunosti besplatno.
Radujemo se Vašem dolasku i zajedničkom druženju!

 

Search