Poseban FILMSKI LABIRINT – ciklus zabavno-filmskih edukacija

Written by on 2023-01-19

Bacači sjenki i Teatar od soli vas pozivaju na poseban FILMSKI LABIRINT – ciklus zabavno-filmskih edukacija, koje će se održavati online i hibridno na Pašmanu u Tkonu!

Na radionici Filmskog Labirinta, a nakon pogledanog filma pozabaviti ćemo se filmskim zanimljivostima, redateljskim odlukama i postupcima, otkriti poveznice s drugim filmovima ili umjetničkim djelima te saznati kako se “priča” film uz iskusne voditelje i ostale online polaznike.

Svi aspekti pričanja priča filma bit će u igri: oblici naracije, tehnološki aspekti spajanja scena, razumijevanje i prepoznavanje naučenih gledalačkih obrazaca i filmskih navika te svi slikovni i zvukovni okidači premetanja priča.

Gdje i kada:

  • Filmovi će se gledati u petkom, 20. siječnja, 27. siječnja i 3. veljače u 17.30h u Interpretacijskom centru Tkon
  • Radionice će se održati online i u Interpretacijskom centru Tkon subotama 21. siječnja, 28. siječnja i 4. veljače od 9.30 do 11.30h

Pridružite nam se na interaktivnim raspravama, gledanju filmova i još mnogo toga: poboljšajte vještine kritičkog mišljenja te filmske i medijske pismenosti, uključite se u poticajne rasprave i širite svoje kulturno razumijevanje!

Za ovaj i druge cikluse možete se prijaviti klikom na poveznicu.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj web objave isključiva je odgovornost udruge Bacači sjenki.

Za više o EU fondovima doznajte na: www.esf.hr i www.strukturnifondovi.hr

 

Search