FROOOM! FILMOVI NA A-FILMTEENS FESTIVALU U PRAGU

Written by on 2023-03-06

Subota, rano ujutro, neki spavaju, a neki grade karijeru još u mladim danima! Frooomovac iz Rijeke, Marul Lerga, jedan od članova filmskog tima i glumac u filmu “Stick Hit the Fan” – jedan od dva FROOOM! filma u konkurenciji na praškom festivalu za mlade “A-FilmTeensFest”, odgovarao je na zanimljiva pitanja koja mu je pripremila ekipa festivala.

Kako se Marul snašao provjerite na linku:

Proglašenje najboljih filmova je 12.3. i veselimo se vidjeti rezultate. Ako još niste vidjeli film o kojem Marul govori, bacite oko na:

Film je nastao na majstorskoj radionici FROOOM! filmske škole, u Rijeci 2020. godine. Autori filma su: Nina Damjanović, Nina Sorić, Marul Lerga i Borna Janežić, dok je mentor radionice Veno Mušinović.

Naš drugi film na istom festivalu je Snovi na kvadrat:

Film je sniman 2020. godine u Zagrebu. Mentori radionice su Božidar Trkulja i Dorotea Radušić. Autori filma su Oskar Bujger, Leda Gradski, Eva Romana Cvijetić, Kala Andrić, Mila Kranjčević, Lovro Biondić, Eva Japundžić, Lina Mlinarević i Laura Gotovac.

I ove godine se družimo, učimo i snimamo filmove na FROOOM! filmskim radionicama u Rijeci, od 28.8. do 1.9., nadamo se da se vidimo!

Search