ODLAZAK TEŠKIH OBLAKA – DOLAZI FROOOM! REVIJA!

Written by on 2019-06-25

U parku Ribnjak, Art Parku, pod zvjezdanim nebom, a nedaleko modernističkog spomenika pjesniku i revolucionaru Ivanu Goranu Kovačiću prikazat ćemo zagrebačkim mališanima i mališankama, njihovim prijateljima, roditeljima i roditeljima filmsku reviju “Najbolje od Frooom-a”.

U ponedjeljak, 01. srpnja, dana kada svečano počinje i naše filmsko ljeto u Zagrebu s naših 17 radionica (početnih, naprednih i majstorskih) u 21h prikazujemo oko 30 filmova koji su nastali od 2011. do danas, a po kojima je škola filma za djecu i mlade Frooom! postala poznata širom svijeta. Mahom su to filmovi koji su dobili nagrade i priznanja na domaćim i međunarodnim festivalima u Indiji, Austriji, Sjedinjenim državama, Ujedninjenom kraljevstvu, Grčkoj, Brazilu, Španjolskoj i Hrvatskoj, ali i neka djela koja su izmakla pogledu kritike i šire javnosti, a držimo ih vrijednim prikazati. Bit će prikazana i ona djela koja su netom izašla iz kovnice filmova Frooom i tek sada putuju na sve četiri strane svijeta da bi svjedočili uznaprednovaloj medijskoj pismenosti mladih filmagova i filmčarobnica u Hrvatskoj.

Ne propustite ovu rijetku priliku, jer rijetko imamo priliku prikazati toliku količinu kvaltetnih naših uradaka na jednom mjestu. Ponesite dekice, sprejeve, kremice i štiftove protiv komaraca i uživajte u jednoj filmskoj utopiji. Kokice, kokani, klokani i filmovi vas već čekaju!

Search