Zaplovite na valovima Frooom!-a 2018.

Written by on 2018-01-03

Nakon velebne šeste sezone, Bacači Sjenki otvaraju novo poglavlje svoje uspješne filmske škole Frooom! te donose puno novih iznenađenja!

Što? Frooom!, filmska škola i program medijskog opismenjavanja za djecu i mlade

Gdje? Zagreb, OŠ Dr. Ivan Merz, Račkoga br. 4

Kada?
1. val: 27.-28.siječnja; 03.-04.veljače te 10.-11.veljače
2. val: 03.-04. veljače; 10.-11. veljače te 17.-18.veljače
3. val: 10.-11.veljače; 17.-18. veljače te 24. i 25. veljače
i tako dalje…sve do uskršnjeg (02. – 06. travnja) ili ljetnog (18. lipnja – 15. srpnja) Frooom!-a

FROOOM! VALOVI JER STE VI TO TRAŽILI.
Šesta sezona Frooom!-a završila je s velikim brojevima: u 6 gradova, ukupno 11 tjedana, oko 1080 radnih sati, preko 500-injak malih i preko 20 velikih Frooomovaca, što znači nešto manje od 15 000 toplih obroka i gotovo 50 snimljenih filmova. Zvuči uspješno, a tako je i bilo!

Krajem ljetne sezone Bacači Sjenki i Frooom! dali su obećanje, a s ulaskom u novu 2018. godinu odlučili su ga i ispuniti: proširili su svoju ponudu na čitavu školsku godinu, pa tako mali sadašnji i budući Frooomovci svoja znanja iz tehnike snimanja i povijesti filma, scenaristike, montaže, video mappinga mogu produbljivati, istraživati, preispitivati i nadograđivati svakoga vikenda! Od kraja siječnja do sredine svibnja 2018.!

Frooom Val vikendima odgovor je na učestala pitanja i potrebe djece i roditelja da uobičajenom školskom kurikulumu dodaju novu izvanškolsku aktivnost. Sadržajno se ne razlikuje od Frooom!-a kakvog ga dosad znamo – i dalje je on dobri stari interdisciplinaran, dinamičan i prokleto zabavan Frooom! s famoznim pitanjem koje nam postavlja – ŠTO NE VIDIMO GLEDAJUĆI FILM?

No ovoga puta proteže se kroz 6 dana odnosno 3 vikenda: subotama od 9 do 15 i nedjeljama od 9 do 13 sati, kako bismo svi stigli odmoriti, napisati zadaće i izvršiti obveze nedjeljnih ručkova! Možda vam se čini da ćemo si od vikenda do vikenda malo nedostajati, no nemojte brinuti! Kao i dosad, voditelji na Frooom Valu malim će Frooomovcima dati dovoljno štofa da razmišljaju i analiziraju… možda i do kraja svojih života!

A voditelji i dalje jesu: Boris Bakal (glumac i redatelj, intermedijalni umjetnik), Vedran Senjanović, (diplomirani novinar i filmski autor), Stipe Bagarić (defektolog i pedagog), Ivana Bandić (psihologinja), Lidija Kraljić (glumica i lutakarica), Anja Pletikosa (scenaristica, prevoditeljica i dramaturginja), Dalija Dozet (redateljica i filmska autorica), Dea Jagić (nagrađivana autorica animiranih filmova), Veno Mušinović (redatelj, glumac, svjetski putnik i profesor filozofije), Bojana Burnać (dokumentaristica i roniteljica na dah), Nada Kovačević (glumica i dramski pedagog), Lea Mileta (montažerka), Jakov Čuveljak (dramski pedagog i glumac), Karlo Vorih (snimatelj i montažer), Ines Pletikos (dokumentaristica), Tomislav Tukša (operni pjevač i filmski tehničar), Martin Šatović (snimatelj i tehničar kazališne rasvjete) te još mnogi drugi!

Prijavite svoje dijete na jedan od valova vikend Froooma do 10.01. i ostvarite popust od 100 kn. Puna cijena šestodnevne početne radionice iznosi 880 kn. Prijave primamo na frooom.filmskaradionica@gmail.com te na webu www.frooom.eu. A ako želite znati više, posjetite naš Facebook i Vimeo profil!

Search