KONSTELACIJE ZAJEDNICE: PRIČANJE PRIČA U GLINI (8-10 RUJNA)

Written by on 2022-09-07

Konstelacije zajednice: Pričanje priča u Glini
Gdje: GLINA, 8. – 10.9.2022.
Raspored radionica: četvrtak i petak od 14h, subotom od 10h.
Adresa: Hrvatski dom Glina
Broj mjesta ograničen: 15
Prijavni obrazac: OVDJE
Prijave i informacije: Tel. 01/4640 262, Mob. 098/165 81 86 ili e-mail: bacaci.sjenki@gmail.com
Tko: Anja Pletikosa, Pavle Perković i Iva Sušec

U četvrtak 8. rujna počinje besplatna trodnevna radionica “Pričanje priča u Glini” u sklopu projekta “Konstelacije zajednice”, na kojoj saznajemo kakve sve priče možemo ispričati, kojim sredstvima, iz kojih motrišta i zašto su one važne.

Svi znamo ili mislimo da znamo slušati, pratiti, prepoznavati i razumjeti priče oko nas, a na ovoj radionici polaznici će naučiti pričati priče o baš svemu. Na radionici će usvojiti metode pretvaranja svakodnevnih događaja i doživljenog u zanimljive priče – od priče o vlastitom imenu, putu na posao ili u školu, o prizorima ispred prozora i slično. Svaka priča govori nešto o nama i našem unutarnjem svijetu i načinu kako doživljavamo svijet oko nas. Polaznici će naučiti kakve sve priče mogu biti i zašto su one važne za zajednicu i pojedince.

Pridružite nam se u nizu naših radionica koje provodimo u gradovima Glini, Petrinji i Sisku. Nakon izvrsnog ciklusa “Lokalne i poznate priče” u kojima smo do sada ugostili Lanu Barić, Bojanu Burnać, Gorana Devića, Jelenu Miholjević, Miroslava Kirina i Sinišu Matasovića,  te komplementarnim radionicama ‘Susreti’ u Sisku, nastavljamo drugi ciklus radionica na temu pričanja priča, ovaj put u Glini. Kroz ove radionice, igraonice, susrete i stvaralačke večeri upoznali smo mnoge stanovnike Sisačko-moslavačke županije čije su nas priče obogatile, nasmijale, probudile u nama empatiju, na neki način i zajedništvo u konstelaciji koju nam priređuju životne prilike, svakodnevica.

Budite s nama ova tri dana u predivnoj zgradi Hrvatskog doma u Glini.

Više informacija na: Tel. 01/4640 262, Mob. 098/165 81 86 ili e-mail: bacaci.sjenki@gmail.com
Voditelji radionice su Anja Pletikosa, Iva Sušec i Pavle Perković

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a za polaznike je osiguran topli obrok.

Projekt koji u partnerstvu provode Bacači Sjenki, ALD Sisak i udruga Luč  ima za cilj ojačati kapacitete organizacija civilnog društva (OCD) iz Sisačko-moslavačke županije (SMŽ)  za rad u zajednici kroz razvoj inovativnih alata i metode rada tijekom same krizne situacije,  a zasnovan je na spoju umjetnosti, kreativnih metoda rada te poticanju i otkrivanju resursa i znanja ljudi sisačko-moslavačkog kraja.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Projekt je sufinancirao Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.
Više informacija o EU fondovima doznajte na: www.esf.hr i www.strukturnifondovi.hr
Sadržaj događanja isključiva je odgovornost Udruge Bacači Sjenki.

Search