PRODULJENI ROK – “Zemaljske stanice”

Written by on 2021-09-20

Obavještavamo da je PRODULJEN ROK poziva za razvoj inovativnih izvedbenih umjetničkih radova “Zemaljske stanice” do četvrtka, 30. rujna 2021. zbog velikog interesa!

“Zemaljske stanice” je hibridni pilot projekt na kojem sudjeluju Bacači Sjenki s organizacijama FRU – Faculty of things that can’t be learned (Skopje, Sjeverna Makedonija) te Udrugom Domino (Zagreb, Republika Hrvatska).

Pozivamo izvedbene umjetnike, znanstvenike, intermedijalne umjetnike i umjetničke skupine da predlože bilo koju vrstu izvedbenih ideja u njihovim početnim ili kasnijim  fazama za koje bi željeli da se razvijaju, zajedno s timom međunarodnih kazališnih profesionalaca, producenata i pedagoga, okupljenima kako bi im pomogli da provjere svoje umjetničke, izvedbene i produkcijske vizije sa što više motrišta. 

Za razvoj ideje je preporučljivo imati producenta i/ili drugog člana autorske ekipe, ali nije nužno; izvedbenu ideju možete prijaviti i potpuno samostalno.

Konačan odabir od ukupno 5 projekata bit će predstavljen 8. listopada na mrežnim stranicama Bacača Sjenki.

Više informacija o pozivu, samom procesu “Zemaljskih stanica”, uvjetima prijave i  finalnoj selekciji pronađite na ovom linku.

Pozivamo Vas da iskoristite ovu priliku i da se prijavite čim prije,

Bacači Sjenki

Donatori “Zemaljskih stanica” i Udruge Bacači Sjenki: Grad Zagreb – Gradski ured za kulturu, Zaklada Kultura nova, Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Search