Filmska projekcija na Star film festivalu u Sisku

Written by on 2021-08-20

Bacači Sjenki i Star film festival (u organizaciji Kino Kluba Sisak) pozivaju vas na zagonetnu filmsku radionicu uz tajanstvenu projekciju 28. kolovoza 2021. u 10:30 sati u prostorijama Centra kreativne industrije Sisak, na adresi ulica Antuna i Stjepana Radića 20.

Radionica se održava u sklopu CinEd projekta. CinEd je europski program obrazovanja o filmu i kroz film za djecu i mlade kroz sustavnu edukaciju nastavnika i filmskih edukatora koji s njima rade. Omogućava besplatan pristup kolekciji odabranih baštinskih i arthouse europskih filmova u edukativne svrhe. Namijenjen djeci i mladima od 6 do 18 godina te učiteljima i edukatorima unutar i izvan školskog sustava, CinEd nastoji razviti dugotrajan interes i poznavanje europske kinematografije među mladima, njihovo kritičko rasuđivanje i kreativni senzibilitet te pridonijeti općem obrazovanju primjenom filma, ujedno podižući svijest o europskoj kulturnoj raznolikosti. Projekt je sufinanciran kroz Kreativnu Europu MEDIA.

Naziv filma kojeg ćemo gledati, kao ni ime redatelja, glumaca i sadržaj filma neće biti poznat do same projekcije, a zagonetku filma na radionici ćete rješavati pomoću niza pojedinačnih i grupnih kreativnih aktivnosti, uz pomoć slike, zvuka, glume i mizanscene.

Zagonetna filmska radionica otvorena je za sve starije od 16 godina, a prijaviti se možete ispunjavanjem ovog Google obrasca.

Za sve dodatne informacije pišite na info@sfilmfest.com. Program možete pogledati ovdje.

Veselimo se druženju na radionici Star Film Festa!

Search