FROOOM! “Day in the Krapina Neanderthal Museum” na Cartoon Club FF Rimini 2024

Written by on 2024-06-21

Film Day in the Krapina Neanderthal Museum” uvršten je u službenu selekciju Film Freeway platforme u sklopu Cartoon Club Rimini festivala.

Cartoon Club Rimini je poznati festival animacije, stripa i igara koji se održava svake godine u Riminiju u Italiji. Festival postoji od 1985. godine i od tada je postao jedan od najvažnijih događaja te vrste u Italiji i šire. Festival obuhvaća različite aktivnosti i događaje, uključujući projekcije animiranih filmova, strip festival, gaming i cosplay natjecanja, radionice i seminare te izložbe i sajmove.

Cartoon Club Rimini pruža priliku za učenje, zabavu i umrežavanje sa profesionalcima iz ovih industrija, a mi smo ponosni na naše polaznike čiji je film uvršten u službenu selekciju Film Freeway platforme u sklopu ovog festivala. Film je nastao u Muzeju krapinskih neandertalaca na Froom! filmskim radionicama u sklopu programa “S NEANDERTALCEM u animaciji”, a koju su vodili animatori Udruge Bacači Sjenki.

U filmu su sudjelovali: Petar Borovečki, Franka Ivanjko, Nadja Lončar Uvodić, Parik Halužan, Toma Meštrović, Bartol Zagorec, Vita Bračić, Jana Herceg, Teo Lojić, Ivano Puljko, Matija Lojić i Vinka Novački

Suradnici: Boris Bakal, Lorca Lončar Uvodić i Andrea Štefanec

Mentori: Maša Udovićić i Dea Jagić

Search