NOVA FROOOM! FILMSKA ŠKOLA U ZAGREBU OD 20. DO 24. VELJAČE

Written by on 2023-02-09

Bacači sjenki pozivaju nove i stare Frooomovce!

S novom godinom stižu nam i nove FROOOM! radionice! Otvoreni su upisi na tri razine fantastičnih radionica FROOOM! filmske škole za djecu i mlade, koje će se održati u Zagrebu u prostorijama OŠ dr. Ivan Merz, Ul. Franje Račkog 4.

Poveselite se s nama i pridružite nam se u novoj ludoj pustolovini, cijeli dan, svaki dan od ponedjeljka, 20.2. do petka, 24.2.!

A ove veljače nudimo i posebnu filmsku radionicu s arhivskim, muzejskim i istraživačkim elementima “FROOOM! u Muzeju grada Zagreba”, koja će kroz pet dana osvijestiti polaznike kako promatrati prostor iz više motrišta, kako istražiti vidljive i nevidljive koreografije prostora i samog muzeja te prikupiti njihova audiovizualna obilježja. Polaznici u ovoj radionici uče promatrati svijet oko sebe, a i razumjeti grad, muzej i njegove prostore. I sve to u Muzeju grada Zagreba, Opatička ul. 20!

Nudimo fantastičnu zabavu uz filmske redatelje, snimatelje i dramske pedagoge na sljedećim radionicama:

Iskoristite popust za ranu uplatu do tjedan dana prije početka odabrane radionice!

Prijave na: http://www.frooom.eu/shop/ ili na https://www.frooom.eu/prijave/

Veselimo se druženju!

Podrška FROOOM! programu: Kreativna Europa podprogram MEDIA, Hrvatski audiovizualni centar, Društvo hrvatskih filmskih redatelja, Agencija za elektroničke medije, Grad Zagreb, OŠ dr. Ivan Merz. Bacače sjenki podržava Zaklada Kultura nova i Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.

Search