Konstelacije zajednice: Susreti u Glini – igraonica za odrasle (PRIJAVE)

Written by on 2022-09-09

Konstelacije zajednice: Susreti u Glini – igraonica za odrasle
GLINA, 15. – 17.9.2022.
Adresa: Hrvatski dom Glina
Prijava: OVDJE  ( besplatno + topli obrok)

Od četvrtka 15. rujna ponovno smo u Glini, jer počinje besplatna trodnevna radionica “Susreti – igraonicu za odrasle” u kojoj se kroz govor, crtanje, pokret i postavljanje pitanja susrećemo sa sobom i drugima, svojim manama, vrlinama, moćima, propustima, ludostima i pobjedama.

Nakon predivnog prošlotjednog iskustva koju nam je dala radionica “Pričanja priča u Glini”, nastavljamo drugi dio radionica, odnosno igraonica za odrasle – Susreti. Vremena su turbulentna, neizvjesna, važno je da na razne načine brinemo o sebi, o drugima, o zajednici…  Stoga Vas pozivamo da odahnete od svakodnevice, susretnete se sa sobom, s drugima u priči, igri, umjetničkim programima, u razmjeni energije, iskustva…

Kroz ove radionice, igraonice, susrete i stvaralačke večeri upoznali smo mnoge stanovnike Sisačko-moslavačke županije čije su nas priče obogatile, nasmijale, probudile u nama empatiju, na neki način i zajedništvo u konstelaciji koju nam priređuju životne prilike, svakodnevica.

Budite s nama ova tri dana u predivnoj zgradi Hrvatskog doma u Glini. Obavezne prijave i više informacija na: Tel. 01/4640 262, Mob. 098/165 81 86 ili e-mail: bacaci.sjenki@gmail.com.
Voditelji radionice su Pavle Perković, Iva Sušec i Martina Čarija.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a za polaznike je osiguran topli obrok.

Također, ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na našim programima, pozivamo vas da ispunite naš obrazac nakon čega ćemo vas kontaktirati: PRIJAVA

Projekt koji u partnerstvu provode Bacači Sjenki, ALD Sisak i udruga Luč  ima za cilj ojačati kapacitete organizacija civilnog društva (OCD) iz Sisačko-moslavačke županije (SMŽ)  za rad u zajednici kroz razvoj inovativnih alata i metode rada tijekom same krizne situacije,  a zasnovan je na spoju umjetnosti, kreativnih metoda rada te poticanju i otkrivanju resursa i znanja ljudi sisačko-moslavačkog kraja.

Bacači Sjenki su višestruko nagrađivana i hvaljena umjetnička i proizvodna platforma za interdisciplinarnu suradnju, stvaralaštvo te promišljanje intermedijalne umjetnosti, koja uspješno i bez poteškoća isprepliće filmsko stvaralaštvo, međunarodnu suradnju, kazališne izvedbe, urbane intermedijalne projekte, aktivizam, pedagoški rad, video umjetnost te selektorsku praksu u cjelovito umjetničko djelovanje.

Agencija lokalne demokracije Sisak (ALD Sisak) je nevladina i neprofitna organizacija osnovana 1996. godine kao pilot projekt Kongresa lokalnih i regionalnih vlasti Vijeća Europe kao potpora razvoju lokalnih demokratskih procesa, promoviranju ljudskih prava, aktivnog građanstva i međunarodne suradnje. Koristimo specifičnu metodologiju multilateralne decentralizirane suradnje u partnerstvu s lokalnom/regionalnom samoupravom, organizacijama civilnog društva i ostalim dionicima. 2006. godine registrirali smo se kao nacionalna organizacija te nastavljamo djelovati s istim ciljevima, prateći društveni kontekst, potrebe lokalnih zajednica i trendove u društvenim inovacijama.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Projekt je sufinancirao Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.
Više informacija o EU fondovima doznajte na: www.esf.hr i www.strukturnifondovi.hr
Sadržaj događanja isključiva je odgovornost Udruge Bacači Sjenki.

Search