Pozivamo vas na dvodnevnu radionicu u Petrinji u okviru projekta “Konstelacije zajednice”!

Written by on 2024-06-20

Udruga Bacači sjenki u partnerstvu sa Srpskim narodnim vijećem (SNV) i suradnji s  Gradskom munjarom Petrinja s ponosom predstavljaju projekt “Konstelacije zajednice” i radionicu „Pričanje priča“.

Datum i vrijeme:

  • Ponedjeljak, 24.6. od 16 do 20h
  • Utorak, 25.6. od 16 do 20h

Lokacija:

  • GRADSKA MUNJARA PETRINJA

O čemu se radi?

Kroz dvodnevnu radionicu otkrit ćemo različite načine kako možemo ispričati priče, kojim sredstvima, iz kojih motrišta i zašto su one važne. Ova radionica pruža jedinstvenu priliku za istraživanje vlastite kreativnosti i učenje novih vještina u stvaranju priča. Radionicu vode Boris Bakal, multimedijalni umjetnik i Hrvoje Matasović, kreativac iz područja filma.

Što vas očekuje:

Saznajte kakve sve priče možete ispričati, od osobnih priča do fikcije. Upoznajte različite alate i tehnike za pripovijedanje, uključujući verbalnu pripovijest, pisanje, fotografiju, slikarstvo, glazbu i druge umjetničke izraze. Istražite kako različite perspektive i motrišta mogu oblikovati naše priče i kako ih možemo koristiti za stvaranje dubljeg razumijevanja i povezanosti s publikom. Shvatite zašto su priče važne u našem životu i društvu te kako ih možemo koristiti za inspiraciju, promjenu i povezivanje s drugima. U ugodnom i poticajnom okruženju radionice, imat ćete priliku dijeliti svoje ideje, iskustva i priče s drugima te dobiti povratne informacije i podršku.

Osigurano osvježenje za sve sudionike!

Za više informacija, kontaktirajte nas na: info@bacaci-sjenki.hr i mob. 098/165 81 86

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za susret s izvanrednim ljudima i upoznavanje njihovih inspirativnih priča. Radujemo se vašem dolasku i zajedničkom druženju!

Vidimo se!

Search