Besplatna filmska radionica SAMO NEBO NAM JE GRANICA

Written by on 2023-10-31

Novi ciklus filmskih radionica “Samo nebo nam je granica” za filmonaute starije od 54 godine

Trajanje radionice je pet dana: 13. – 17. 11. 2023., od 10:00 do 16:00,
a topli obrok je osiguran.

Mjesto održavanja: Mjesni odbor Trnjanska Savica, Galerija MOTS, Vladimira Ruždjaka 21, Zagreb.

Radionice su za one koji se vole družiti, igrati, zabavljati i kroz igru učiti, one koji su mladi, a stariji od 54 godine. One koji znaju, ili žele znati kako praviti filmove.

Do sada smo proveli radionice u Zagrebu, Sinju, Pakracu, Puli i Karlovcu, na svakoj se odlično zabavili i napravili oko 30ak filmova. U filmovima smo prolazi ispod duge, bili svjedoci ljubavne intrige, pa i kako se jedan izgubljeni privjesak vratio vlasnici nakon točno 60 godina, istraživali smo što radi jedna umirovljenica tijekom svog radnog tjedna, radili reklame za postojeće i nepostojeće proizvode i usluge, snimali TV vijesti, učili smo i o povijesti filma i filmskoj profesiji te gledali puno filmova, o njima raspravljali i radili puno drugih zanimljivih stvari.

 

 

Ukoliko ste znatiželjni da krenete na jedinstveno filmsko putovanje dođite se družiti s nama. Na putovanje vas vode filmski znalci Mia Maros Živković, redateljica i snimateljica, koordinatorica programa FROOOM! te Karlo Vorih, redatelj, mladi filmski autor, voditelj raznih filmskih radionica za odrasle i djecu.

Sudjelovanje na radionicama je potpuno besplatno. Tijekom provedbe radionica radit će se u grupama i samostalno, ovisno o interesima i volji polaznika. Za vrijeme trajanja radionica za polaznike će biti osiguran topli obrok. Broj mjesta je ograničen, 15 sudionika!

Prijavite se na radionicu ispunjavanjem prijavnog obrasca na stranici projekta ovdje

ili na email info@bacaci-sjenki.hrmare@bacaci-sjenki.hr

ili nas nazovite Mare +385 99 362 4245, Zvonimir +385 91 114 4278

Prijave se zaprimaju do popunjena radionice.

Provedbu radionica financijski podržava Grad Zagreb.

Radionicu provode i produciraju Bacači sjenki u suradnji s Mjesnim odborom Trnjanska Savica – Galerijom MOTS.

 P R I J A V N I C A 

Search