Zemaljske stanice: simpozij i laboratorij

Written by on 2021-12-09

Zoom poveznica: https://us02web.zoom.us/j/88186296930

Bacači Sjenki, FRU i Domino najavljuju online simpozij u sklopu druge razvojne radionice “Zemaljske stanice“, koja će se održati od 16. do 19. prosinca 2021. u sklopu programa “Sve-jedno 20” dvadesete godišnjice Bacača Sjenki. Odabrane projekte koji se razvijaju možete pogledati ovdje, a kratke biografije umjetnika ovdje.

Online simpozij i razvojna radionica održava se u suradnji s organizacijom Domino te Kulturno informativnim centrom (KIC) Zagreb.

Predavanja će održati međunarodni renomirani predavači iz Azije, Sjeverne i Južne Amerike, Europe i Pacifika, a raspored možete vidjeti ovdje. Svaki predavač predstavlja svoj pogled na svijet danas te vlastiti ostvareni ili tek planirani baštinski, kazališni, filmski, arhitektonski, kustoski, književni ili znanstveni projekt i višestruke njegove inkarnacije, faze, probleme, procese i rezultate. Poveznica za predavanja gostujućih predavača će biti dostupna na Facebook stranici Bacača Sjenki, a kratke biografije predavača možete vidjeti ovdje.

Predavanja možete pratiti i putem sljedeće Zoom poveznice: https://us02web.zoom.us/j/88186296930

Donatori: Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Zaklada Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, Grad Zagreb – Gradski ured za kulturu

Potpora Bacačima Sjenki: Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva i Zaklada Kultura Nova

 

Search